Gebruiker Maatwerk

Uit Help
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 3 sep 2021 om 09:58 (1 versie geïmporteerd: import)
Ga naar:navigatie, zoeken

Wat kan ik hier?

Je kunt hier gebruikers voor de klant aanmaken en beheren. Gebruikers worden steeds belangrijker en zijn handig als medewerkers gebruik maken van flexibele werkplekken en van meerdere apparaten gebruik maken. Bijvoorbeeld een vaste telefoon op het bureau, een app account of een mobiele doorschakeling. De gebruiker kan snel en gemakkelijk aangeven waar hij of zij op bereikbaar is. De beschikbaarheid kan worden aangepast in de portal, in de app of in de plug in.

Screenshot

Gebruikers 1.png


Velden

Persoonsgegevens:

De eerste velden spreken voor zich. Het e-mail adres is uniek en is nog niet bekend op het platform.

Bij het aanmaken van een gebruiker kies je zelf een wachtwoord en kan onder het tabblad beveiliging worden aangegeven dat bij de eerste inloggen het wachtwoord door de klant weer te laten wijzigen.

Een gebruiker kan lid zijn van meerdere groepen. De gezamenlijke rechten uit alle groepen zijn bepalend. Er zijn standaard vier groepen:

  • Beheer: de gebruiker kan alle gegevens van de organisatie inzien, wijzigingen aanbrengen in de modules en modules aan en uit zetten.
  • Accountbeheer: de gebruiker kan alle gegevens van de organisatie inzien (inclusief factuurgegevens), wijzigingen aanbrengen in de modules en sommige modules uit zetten.
  • Gespreksdetails: de gebruiker kan zijn bestemming aanpassen en alle gespreksdetails van de organisatie inzien.
  • Eindgebruiker: de gebruiker kan alleen zijn bestemming wijzigen en verder geen gegevens inzien.


Benieuwd wat de gebruiker allemaal precies kan inzien, maak dan onder de klant een gebruiker aan en log als deze gebruiker in. Wil je aanpassingen doen aan een bepaalde rechtengroep en een gebruiker meer of minder rechten geven dan kunnen we dat voor een klantomgeving toepassen. Let op: wijzigingen op rechtengroep-niveau zijn van toepassing op alle gebruikers met die groepsrechten.

Telefonie-instellingen:

Hier worden de eindbestemmingen gekozen. De gebruiker dient minimaal 1 eindbestemming te selecteren. Dit kan dus een doorschakeling zijn, een VoIP account of een App account. Als een gebruiker alleen een App account wil gebruiken dan wordt deze onder VoIP account en onder App account geselecteerd.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een App account kan er ook voor gekozen worden inkomende gesprekken op een mobiel nummer af te leveren wanneer het niet lukt het gesprek af te leveren op het App account. Selecteer hiervoor de optie Gebruik mobiel nummer wanneer er geen VoIP gesprek opgezet kan worden en voer vervolgens het volledige mobiele nummer in, zonder spaties.

Het nummer voor collega's is het interne nummer voor collega's. Als naar dit nummer wordt gebeld, dan gaat de eindbestemming over waarvan de gebruiker heeft aangegeven bereikbaar te zijn. Het platform verbindt door naar de juiste eindbestemming.

Vervolgens kan de gebruiker aangeven of hij wel of niet bereikbaar wil zijn en op welke eindbestemming.

En als laatste stap kan de gebruiker selecteren hoe uitgebeld wordt. Hier kan je aangegeven wat het uitgaande nummer (Caller ID) is van de gebruiker.

Onder klik-en-bel account wordt aangegeven met welk account de plug in moet samenwerken. Voor gebruikers met een flexibele werkplek is het noodzakelijk om hier te kiezen voor "zet gelijk aan beschikbaarheid. Op deze manier wordt klik-en-bel gekoppeld aan de eindbestemming die de gebruiker heeft ingesteld. Daarnaast kan Auto-beantwoord aan of uit worden gezet. Staat deze aan dat wordt het telefoonnummer direct gedraaid en staat Auto-beantwoord uit dan dient de gebruiker eerst een bevestiging te geven om dit nummer te kiezen.

Taalinstellingen en beveiliging:

Deze twee tabbladen spreken voor zich. Het is mogelijk om voor de gebruiker de twee-staps verificatie in te stellen.

Tip

Omdat de gebruiker verplicht zijn wachtwoord moet veranderen zijn wijzigen pas actief nadat de gebruiker opnieuw heeft ingelogd en een nieuw wachtwoord heeft aangemaakt.

;