Gespreksopname

Uit Help
Ga naar:navigatie, zoeken

Wat kan ik hier?

Met gespreksopname kunnen gesprekken worden opgenomen. Gespreksopname moet je eerst expliciet toestaan binnen je account instellingen. Hier staat een vinkje om het toe te staan met een melding erbij over verplichtingen.

Screenshot

Gespreksopnameinstellingenactivatie.png


Gespreksopname aanzetten

Gespreksopname kan voor ingaande en uitgaande gesprekken op verschillende plekken worden geactiveerd. Voor inkomende gesprekken kan een routeerstap worden ingesteld in een een belplan. Opname voor uitgaande gesprekken worden ingesteld onder het kopje "Gespreksopname" in het beheer menu. In het menu "Gespreksopname" kan opnamen worden geactiveerd voor uitgaande gesprekken vanaf "alle" VoIP accounts, "geen" of enkele geselecteerde VoIP accounts. De kosten voor gespreksopname worden per opgenomen minuut per maand dat de opname is opgeslagen afgerekend.

Belplan

In het belplan kan ook een gespreksopname routeerstap opgenomen worden voor inkomende gesprekken. Het gesprek zal vanaf die routeerstap opgenomen worden.


Gespreksopnamerouteerstap.png


Gespreksopname Op Verzoek

Het is ook mogelijk om alleen individuele gesprekken op te nemen na een handmatige handeling. In de portal onder gespreksopname kan de mogelijk van gespreksopname op verzoek worden aangevinkt. Als dit aan staat, kan je door middel van *2 op het toestel het gesprek verder opnemen. Het niet mogelijk om de opname te stoppen en stopt de opname pas als de verbinding is verbroken.

Opnames terugluisteren

Op het gesprekken scherm kunnen de opnames eenvoudig teruggeluisterd en gedownload worden.


Gespreksopnamegesprekkenlijst.png


Meldingen voor Call Recording

Call recording mag alleen worden gebruikt als klanten daarvan op de hoogte worden gebracht. Hiervoor is de module meldingen nodig.

;