Recording

Uit Help
Doorverwijspagina
Ga naar:navigatie, zoeken

Doorverwijzing naar:

Gespreksopname

Met gespreksopname kunnen gesprekken opgenomen worden. Gespreksopname moet je eerst expliciet toestaan binnen je accountinstellingen. Hier staat een vinkje om het toe te staan met een melding erbij over verplichtingen.


Gespreksopnameinstellingenactivatie.png


Gespreksname kan voor ingaande en uitgaande gesprekken op verschillende plekken worden geactiveerd. Voor inkomende gesprekken kan een routeerstap worden ingesteld in een een belplan. Opname voor uitgaande gesprekken worden ingesteld onder het kopje "Gespreksopname" in het beheer menu.

VoIP account

In het menu "Gespreksopname" kan opnamen worden geactiveerd voor uitgaande gesprekken vanaf "alle" voipaccounts, "geen" voipaccounts of account.


VoIPGRID - Gespreksopname.png


Belplan

In het belplan kan ook een gespreksopname routeerstap opgenomen worden. Het gesprek zal vanaf die routeerstap opgenomen worden.


Gespreksopnamerouteerstap.png


Opnames terugluisteren

Op het gesprekken scherm kunnen de opnames eenvoudig teruggeluisterd en gedownload worden.


Gespreksopnamegesprekkenlijst.png


Callrecording in combinatie met plugins niet mogelijk

Helaas is het op dit moment niet mogelijk de opnamefunctionaliteit te gebruiken in combinatie met de klik-en-bel plugins voor Chrome en Firefox. Gesprekken die worden gedaan met de plugin worden niet opgenomen en worden daarom ook niet weergegeven in de gesprekkenlijst.

Meldingen voor Call Recording

Call recording mag alleen worden gebruikt als klanten daarvan op de hoogte worden gebracht. Hieronder staan twee standaardmeldingen die in een belplan worden ingevoegd. Hiervoor is de module meldingen nodig.

"Dit gesprek kan worden opgenomen vanwege trainingsdoeleinden" <flashmp3 id="1">V_NL_Callrecording_1.mp3</flashmp3>Download
"Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren" <flashmp3 id="1">V_NL_Callrecording_2.mp3</flashmp3>Download
;