Wachtmuziek: verschil tussen versies

Uit Help
Ga naar:navigatie, zoeken
Regel 9: Regel 9:
  
  
* De module wachtmuziek moet als stap worden toegevoegd in een '''belplan''' (voor inkomende gesprekken).
+
* Wanneer je een inkomende oproep in de wacht plaatst en je wilt muziek ten gehore brengen, dan dient de module wachtmuziek als stap worden toegevoegd in een '''belplan''' (voor inkomende gesprekken). De module wachtmuziek kan ook ingezet worden i.c.m. een wachtrij module.
* Vink de optie 'Als standaard wachtmuziek gebruiken' aan indien je deze afspeellijst ook wilt gebruiken als wachtmuziek, wanneer je iemand (op toestelniveau) in de wacht zet.
+
* Wanneer de optie 'Als standaard wachtmuziek gebruiken' aangevinkt staat, dan wordt deze afspeellijst alleen of ook gebruikt als wachtmuziek, wanneer je bij een uitgaand gesprek iemand (op toestel niveau) in de wacht zet. (alleen voor uitgaande gesprekken).
  
 
== Mogelijkheden ==
 
== Mogelijkheden ==

Versie van 15 jun 2018 12:24

Wat kan ik hier?

Wachtmuziek aanmaken, toevoegen en beheren.

Screenshot

Wachtmuziek 2.png

Wachtmuziek (Music on Hold)

  • Wanneer je een inkomende oproep in de wacht plaatst en je wilt muziek ten gehore brengen, dan dient de module wachtmuziek als stap worden toegevoegd in een belplan (voor inkomende gesprekken). De module wachtmuziek kan ook ingezet worden i.c.m. een wachtrij module.
  • Wanneer de optie 'Als standaard wachtmuziek gebruiken' aangevinkt staat, dan wordt deze afspeellijst alleen of ook gebruikt als wachtmuziek, wanneer je bij een uitgaand gesprek iemand (op toestel niveau) in de wacht zet. (alleen voor uitgaande gesprekken).

Mogelijkheden

  • Wachtmuziek kan gebruikt worden door alle klanten. Een wachtrij is niet noodzakelijk.
  • Er kunnen meerdere bestanden worden gebruikt in een playlist. De afspeellijst wordt door middel van een loop afgespeeld.

Tips

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor deze muziekkeuze.
  • Afhankelijk van de muziekkeuze dien je gelden af te dragen aan Buma Stemra.
  • Er is rechtenvrije muziek te vinden.
;